Langaton bassoyksikkö poksahtelee tai rätinää

Jos kuulet bassoyksiköstä ponnahtaa, naksahtaa, hyppii, rätinää tai odottamatonta ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että bassoyksikkö on soundbar-kaiuttimen langattoman kantaman sisällä.

Bassoyksikkö liitetään langattomasti patentoidulla yhteystekniikalla, jonka kantama on noin 10 metriä (33 jalkaa). Tätä aluetta voivat pienentää esteet (esimerkiksi seinät, huonekalut, muut langattomat laitteet jne.). Jos bassoyksikön ja Bose Soundbar -kaiuttimen välissä on tällaisia esteitä, siirrä bassoyksikkö lähemmäs soundbar-kaiutinta.

Tarkista langattoman tietoliikenteen häiriölähteet.

On mahdollista, että muiden langattomien laitteiden sire-häiriöt vaikuttavat laitteen langattomiin toimintoihin. CHEC kfor Muut langattomat laitteet syntillä tuotteen (  esim. Toinen reititin, langaton puhelin, langaton tulostin, Smart TV jne.). Voit estää laitetta   häiritsemästä irrottamalla laitteen virtajohdon tai poistamalla laitteen Wi-Fi-yhteyden käytöstä. Jos ongelma ratkeaa, kun jokin laite poistetaan, tr yplacin gkyseinen laite on mahdollisuuksien mukaan kauempana laitteesta.  Jos laitteessa on langaton kanava-asetus, kokeile toista kanavaa.

Jos käytät langatonta yhteyttä, kokeile liittää bassoyksikkö kiinteään yhteyteen.

Bassoyksikkö voi muodostaa yhteyden langattomasti tai johdolla. Jos et voi siirtää bassoyksikköä tai muita langattomia laitteita langattomien häiriöiden välttämiseksi, liitä soundbar -kaiuttimen Acoustimass / Bass -bassoyksikön suojattu 3.5 mm:n kaapeli bassoyksikön liitäntään. Jos ongelma ei enää esiinny, kun bassoyksikkö on kytketty kiinteästi konsoliin, ongelma johtui langattomista häiriöistä. On suositeltavaa käyttää suojattua kaapelia, jotta vältetään muiden elektronisten laitteiden aiheuttamat häiriöt. Bosen kautta voi tilata 15 metrin (4.5 metrin) suojatun äänikaapelin.