Järjestelmän asettaminen asetustilaan

Setup mod ihits yo uconnec ta device to the Wi-Fi Network prompt by Bose system. Tästä on hyötyä järjestelmän asetukselle ja diagnostiikalle.

Siirry asetustilaan.

1. Paina kaukosäätimen mykistys- ja Bose Music -painikkeita samanaikaisesti viiden sekunnin ajan, kunnes soundbar-kaiuttimen valopalkki palaa oranssina.
  2. Katso seuraavat vaiheet Bose Music -sovelluksesta tai takaisin edelliseen ohjeartikkeliin.