UC-sertifioidut Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

EIKÖ TÄMÄ OLE SINUN TUOTTEESI?
Vahvista tuotteesi alta, niin voimme tarjota sinulle parasta mahdollista tukea.
Select your product
Product image
TUKIVAIHTOEHDOT TUOTTEELLE
Loading
HAKU
Kirjoita hakusana yllä olevaan kenttään.
Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Google Assistant ei toimi

Jos et voi käyttää Google Assistantia tuotteen kanssa, kokeile seuraavia toimia:

Jos käytät iOS-laitetta, Google ei enää tue Google Assistantia kuulokkeidesi integroituna ominaisuutena.

Joulukuussa 7 Google ei enää tue Google Assistantia integroituna ominaisuutena NCH700-kuulokkeissa, kun ne on liitetty Applen mobiililaitteeseen. 2021 Google ei enää tue Google Assistantia. Jos haluat jatkaa puheavustajan käyttämistä kuulokkeidesi integroituna ominaisuutena, valitse toinen vaihtoehto Bose Music -sovelluksesta kohdasta Asetukset>Voice Assistant. Google Assistant toimii edelleen integroidusti, kun kuulokkeet on liitetty Android-laitteisiin.

Varmista, että kuulokkeet on liitetty Android-laitteeseen, joka tukee Google Assistantia.

Kuulokkeet voivat avata Google Assistant o na -liitetyn Android-laitteen. Vanhemmat versiot Andrei deivät kuitenkaan tue Google Assistantia. Näissä laitteissa sitä ei voi käyttää myöskään kuulokkeiden kanssa. Voit tarkistaa, tukeeko laite Google Assistantia, irrottamalla kuulokkeet laitteesta ja yrittämällä sitten käyttää Google Assistantia suoraan laitteesta.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet , on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.