Langattomat SoundSport Free -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Etsi nupit -toiminnon käyttäminen

Find My Buds näyttää korvanappien viimeisen sijainnin. Tästä on hyötyä, kun löydät tuotteen, jos sijoitat sen väärin.

Lataa Bose Connect -sovellus ja ota käyttöön kuulokkeiden paikannustoiminto.

Lataa ensin ilmainen Bose Connect -sovellus Apple App Storesta tai Google Play kaupasta ja muodosta pariliitos kuulokkeiden ja mobiililaitteen välille. Sinun on otettava kuulokkeiden paikannustoiminto käyttöön, ennen kuin yrität paikantaa ne. Tämä tapahtuu seuraavasti:
  1. Avaa Bose Connect -sovellus ja napauta valikkopainiketta.
  2. Valitse Etsi omat Buds. Kun käytät tätä toimintoa ensimmäistä kertaa, saat ehkä esittelyn ja hyödyllisiä vinkkejä.
  3. Valitse Kuulokkeiden paikannus > Ota sijaintipalvelut käyttöön. Bose Connect -sovellus tallentaa viimeisen sijainnin, jossa kuulokkeita käytettiin mobiililaitteen kanssa. On tärkeää huomata, että näitä tietoja ei jaeta mihinkään muuhun tarkoitukseen.
Kuulokkeiden paikannustoiminnon käyttäminen:
  1. Jos kuulokkeet katoavat mistä tahansa syystä, avaa Bose Connect -sovellus ja siirry takaisin kohtaan Kuulokkeiden paikannus. Tässä näet nykyisen sijaintisi kartassa sekä viimeisen tunnetun sijainnin, kun käytät mobiililaitetta ja nappikuulokkeita.
  2. Navigoi taaksepäin kohti viimeisintä tunnettua sijaintia.
  3. Kun olet Bluetooth™-kantaman sisällä ja nappikuulokkeissa on edelleen virtaa, voit toistaa ääntä nappikuulokkeiden kautta äänipainikkeen avulla. Äänimerkki auttaa paikantamaan kuulokkeesi, jos ne eivät ole näkyvissä.
  4. Kumpikin kuuloke toistaa äänikehotteen "The earbud locator alarm is about to go off. Remove your earbuds now." (Kuulokkeiden paikannushälytys aktivoituu pian. Poista kuulokkeet heti korvista.)
  5. Kuulet laitteen käyntiäänen, kun latauskotelo on suljettu.
  6. Kun olet löytänyt korvanapit, voit keskeyttää niiden yhdistämisen Connect-sovelluksessa tai painamalla Multi-function-painiketta icon oikean korvanapin -painiketta.