Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Pariliitettyjen Bluetooth®-laitteiden poistaminen tietokoneen muistista

Tietokone muistaa aiemmin liitetyt Bluetooth-laitteet, joten se voi muodostaa niihin yhteyden nopeasti ja helposti. Tämän laitteen muistin poistaminen unohtaa kaikki nykyiset tallennetut laitteet ja mahdollistaa uuden luettelon käynnistämisen liittämällä vain ne laitteet, jotka haluat muistaa.

Mitä käyttöjärjestelmää käytetään?

Määritä, mitä käyttöjärjestelmää tietokoneessa käytetään, ja tee alla oleva valinta. Lisätietoja käyttöjärjestelmän määrittämisestä on ohjeaiheessa tietokoneen käyttöjärjestelmän määrittäminen.

ChromeOS

Mac OS 10.4.6 tai uudempi

Windows 10