Musiikkipalvelu ei ole käytettävissä

Liittyvät vikakoodit: c3-sc1005, 1321
Jos yrität käyttää musiikkipalvelua, mutta kyseisen palvelun sisältöä ei voi toistaa tai sitä ei voi toistaa, kokeile seuraavia toimia:

Sulje ja avaa Bose-sovellus uudelleen.

Sovelluksen sulkeminen vaihtelee laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Seuraavassa on esitetty mobiililaitteiden yleiset menetelmät:

IOS-laitteissa:
  1. IOS-laitteesta riippuen    voit tarkastella activ eapps -ohjelmia joko kaksoisnapauttamalla Koti -painiketta tai pyyhkäisemällä ylöspäin botto mcente rof the screet nto
  2. Etsi suljettava sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle
  3. Sulje sovellus pyyhkäisemällä ylöspäin.
Android-laitteet:
  1. Pidä aloitusnäytössä sovelluskuvaketta painettuna
  2. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta sovelluksen tiedot
  3. Valitse sovelluksen tiedot -näytössä Force Stop(pakkopysäytys).

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Määritä, esiintyvätkö ongelmat palvelun omassa sovelluksessa tai sivustossa, ja tarkista hälytykset palvelun sivustosta.

Ongelma voi johtua musiikkipalvelun ongelmasta. Sulje Bose-sovellus ja avaa musiikkipalvelun sovellus tai sivusto, jotta voit selvittää, onko ongelma esillä palvelussa ilman Bosea. Tarkista lisäksi palvelun verkkosivuilta, onko siinä tietoja huollosta tai muista palveluun liittyvistä viesteistä.

Tarkista radiokanavan verkkosivuilta, onko se suoratoistossa.

• Jos he tekevät niin, yritä etsiä asema käyttäen muita nimiä, iskulauseita tai lyhenteitä löytyy verkkosivuilla; asema Call kirjaimia ja taajuus ei aina käytetä nimi aseman internet-vastaava
  • Jos Internet-radiossa ei ole viittausta tai mahdollisuutta "kuunnella verkossa", asemalla ei todennäköisesti ole vastaavaa Internet-suoratoistoa

Tarkista, onko asema maasi tai alueesi ulkopuolella.

Asemien saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan. Jotkin asemat voivat tarjota sisältöään vain oman maansa tai alueensa käyttäjille. Sijaintirajoitukset voi olla eritelty aseman sivustossa.

Tarkista, että et yritä ohittaa enempää sisältöä kuin musiikkipalvelu sallii.

Jotkin musiikkipalvelut ovat ajan  mittaan jonkin verran kappaleita tai asemia. Lisätietoja on kohdassa ei voi siirtyä eteen- tai taaksepäin musiikkipalvelun toistamisen aikana.

Vain Deezer Premium+ -tilejä tuetaan.

Huomautus: Kun olet päivittänyt Deezer Premium+ -palveluun, voit aktivoida päivitetyn tilin jopa 18 tunnin kuluessa.
  • Ilmaiset ei-premium-tilit Yhdysvalloissa voivat selata Deezer-sisältöä, mutta niitä ei voi toistaa. Vapaiden tilien sisältö näkyy harmaana eikä sitä voi valita.
  • Ilmaiset ei-premium-tilit Yhdysvaltain ulkopuolella voivat käyttää mukautettua radiota ja 30 sekunnin raidan esikatselua.

Tarkista, että musiikkipalvelu on saatavilla alueellasi.

Jos musiikkipalvelua ei tueta alueellasi, se ei ole käytettävissä tililläsi. Lisätietoja on kohdassa Bose Music -sovelluksen musiikkipalvelut.

Huomautus: Jos iHeartRadio- ja Spotify-tili on luotu alueella, jolla palvelu on käytettävissä, sitä voidaan käyttää millä tahansa alueella (myös alueilla, joita ei tueta) tilin luomisen jälkeen. Näiden palvelujen tuetut alueet koskevat vain tilin luomista.

Jos yrität toistaa musiikkipalvelua Alexalle äänipyynnön avulla, varmista, että palvelu on lisätty Alexa-sovellukseen.

Kun pyydät Alexaa toistamaan musiikkipalvelua (esim. Pandora tai Deezer), Alexa etsii palvelua Amazon-tiliisi yhdistetyistä musiikkipalveluista – ei Bose-tililtäsi. Avaa Alexa-sovellus ja varmista, että toistettava musiikkipalvelu on yhdistetty Amazon-tiliisi. Muutoin Alexa ei toista palvelua.

Huomautus: Kaikkia palveluja ei voi käynnistää äänikomennoilla. Lisätietoja on kohdassa Google Assistantin kautta saatavilla olevat musiikkipalvelut tai Bose Music -tuotteiden Alexa-äänikomennot.

Kokeile toistaa asemaa musiikkipalvelun sivustossa tai sovelluksessa.

GE tthe App for the music service o rgo t o o o the music service website, then search for th station. Jos joo ucanei löydä tai kuuntele kanavaa musiikkipalvelun sivustosta tai sovelluksesta, kyseisen aseman virtauksessa on ongelma.

Poista musiikkipalvelu ja lisää se uudelleen Bose-tilillesi.

Lisätietoja musiikkipalvelun poistamisesta on kohdassa musiikkipalvelun poistaminen Bose Music -tililtäsi.
Lisätietoja musiikkipalvelun lisäämisestä on alla olevissa musiikkipalvelun ohjeissa:

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)