QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling® -kuulokkeet

Myynnissä 2006–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen ääni on vähissä

Jos laitteen äänenvoimakkuus on heikko tai hiljaisempi kuin normaali, kokeile seuraavia toimia:

Määritä, onko ongelma erityisesti bassoäänen suhteen.

Tarkista lähteen äänenvoimakkuus.

Äänenvoimakkuus voi olla liian alhainen tai mykistetty. Lisää äänenvoimakkuutta asteittain

Kokeile toista sovellusta.

Jos ongelma ilmenee vain tietyssä sovelluksessa, se liittyy todennäköisesti sovelluksen tai sovelluksen asetuksiin.

Kokeile toistaa erityyppisiä mediatiedostoja.

Eri materiaalityypit voivat tuottaa erilaista ääntä. Esimerkiksi podcasteja, puhelimeen paikallisesti tallennettua musiikkia, MP3-tiedostoja, suoratoistomusiikkipalveluja (Spotify, Pandora), laitteeseesi tallennettuja tai pilvipalveluun tallennettuja videoita laatu voi vaihdella. Kokeile eri tallennusvälineitä, jotta voit selvittää, onko ongelma erityinen tietyille tallennusvälineille.

Ohita mahdolliset sovittimet tai jatkokaapelit, jos ne on liitetty.

Jos laite liitetään laitteeseen jatkokaapelilla tai sovittimella, irrota jatkokaapeli tai sovitin ja tarkista, onko ongelma siihen liittyvä.

Varmista, että kuulokkeiden aukot ovat puhtaat ja puhtaat.

Tarkista, onko kuulokkeiden verkko- ja kuulokeaukossa tukoksia. Roskat voivat heikentää äänentoistoa, heikentää äänenlaatua tai poistaa äänikanavia.

Liitä toinen kuulokepari.

Liitä toinen kuulokepari äänilaitteeseen ja tarkista, onko ongelma laitteen tai sen asetusten kanssa.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.