Kuulokkeiden liittäminen järjestelmään

Voit liittää kuulokkeet järjestelmään tilanteissa, joissa tarvitaan hiljaista äänenvoimakkuudenkuuntelua. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi kuunnella ääntä yöllä häiritsemättä muita kodin kaiuttimia.

Yhdistä Bluetooth-kuulokkeet kaiuttimeen langattomasti Bose Music -sovelluksella.

Bose Music -sovelluksen SimpleSync -toiminnon avulla voit liittää Bluetooth-kuulokkeet kaiuttimeen, jolloin sama ääni kuuluu sekä kaiuttimesta että yhdistetyistä kuulokkeista. Voit myös säätää kaiuttimen ja kuulokkeiden äänenvoimakkuutta erikseen. Jos et esimerkiksi halua, että kaiutin kuuluu ja haluat kuunnella vain kuulokkeilla , vähennä vain kaiuttimen äänenvoimakkuutta.
  1. Valitse kaiutin Bose Music -sovelluksessa.
  2. Valitse ryhmä.
  3. Aseta kuulokkeet pariliitostilaan painamalla Bluetooth-painiketta muutaman sekunnin ajan.
  4.  Kun kuulokkeet näkyvät SimpleSync-otsikon alla Group (ryhmä) -näytössä, valitse ne ja ne liitetään kaiuttimeen,
FO ra luettelo Bos eproducts optimoitu tätä toiminnallisuutta, katso Tuotteet optimoitu SimpleSync.

SimpleSync-yhteyden luominen ilman Bose Music -sovellusta:

1. Käynnistä Bose Bluetooth -kuulokkeet (tai kaiutin), jotka on liitetty Bose Soundbar -kaiuttimeen.
  2. Aseta yhdistettävä laite pariliitostilaan painamalla Bluetooth-painiketta (tai virtakytkintä) muutaman sekunnin ajan.
    Kun yhdistettävä laite on pariliitostilassa, sen tilailmaisin vilkkuu sinisenä ja, jos äänikehotteet ovat käytössä, kuulet Valmis muodostamaan yhteyden -ilmoituksen.
  3. Kun Bose Soundbar -kaiuttimen virta on kytketty, paina Bose-kaukosäätimen Bluetooth -painiketta kahden sekunnin ajan.
    Laite muodostaa yhteyden soundbariin 30 sekunnin kuluessa, ja kuulet saman äänen molempien laitteiden kautta.
Kun toistat Bluetooth-ääntä soundbar-kaiuttimen kautta, SimpleSync-sovellusta ei voi käyttää muiden kaiuttimien tai kuulokkeiden kytkemiseen.