SoundTouch® Portable II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laite ei käynnisty akkuvirralla

Jos et voi käynnistää laitetta, kun se on irrotettu pistorasiasta ja käytät vain akkuvirtaa, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite on akkuvirralla ja käyttämättömänä 20 minuuttia, voit herättää sen painamalla virtapainiketta pitkään.

Jos tuotantosi  on irti verkkovirrasta ja se on käyttämättä 20 minuuttia, se siirtyy valmiustilaan akkuvirran säästämiseksi. Voit jatkaa laitteen käyttöä pitämällä järjestelmän päällä olevaa virtapainiketta painettuna noin 10 sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee käynnistyksen edistymispalkki.

Huomautus: Jos laite on irti virtaverkosta ja käyttämättä kahdeksan päivän ajan, kun akun varaustaso on enintään 10 %, se siirtyy akun suojaustilaan. Liitä järjestelmä pistorasiaan.

Käytä vain tuotteeseen tarkoitettua Bose-virtalähdettä.

On suositeltavaa käyttää vain Bose-virtalähdettä, joka sisältää dwith-tuotteen.  Kolmannen osan virransyötön käyttöä ei suositella. Jos on tarpeen liittää kolmannen osapuolen virtalähde, varmista kuitenkin, että lisävirtalähteen tekniset tiedot  vastaavat vaatimuksia, jotka löysin tuotteen tekniset tiedot.

Kytke laite verkkovirtaan järjestelmän aktivoimiseksi uudelleen.

Jos järjestelmä irrotetaan verkkovirrasta ja sitä ei käytetä kahdeksaan päivään, järjestelmä siirtyy suojaustilaan, joka säästää akun virtaa. Näin käy yleensä uusissa järjestelmissä, jotka on vasta otettu käyttöön.
Voit aktivoida järjestelmän uudelleen kytkemällä laitteen verkkovirtaan, odottamalla, että Wi-Fi-kuvake tulee näkyviin, ja käynnistämällä järjestelmän.

Tarkista, onko akku ladattu.

Varmista, että akku ei ole tyhjentynyt. Lisätietoja on kohdassa akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.