Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laite ei käynnisty akkuvirralla

Jos et voi käynnistää laitetta, kun se on irrotettu pistorasiasta ja käytät vain akkuvirtaa, kokeile seuraavia toimia:

Voit poistua akun suojaustilasta liittämällä laitteen pistorasiaan.

I fteidän produc ti snot connected  to apower Outlet and not used for 24 days, se siirtyy suojaustilaan vartioija V ethe Battery Life. Uudet tuotteet ovat tässä  tilassa, koska ne ovat tavallisesti yli 24 päivän laatikossa.

Liitä kaiutin virtalähteeseen 15 minuutiksi.

Kaiuttimen akku on ehkä tyhjentynyt kokonaan. Liitä kaiutin virtalähteeseen 15 minuutiksi, jotta kaiutin saa riittävästi virtaa. Yritä käynnistää kaiutin 15 minuutin kuluttua ja toistaa ääntä, kun laite on liitetty verkkovirtaan. Jos ääntä ei vieläkään kuulu eikä laite näytä saavan virtaa, katso kohtaa Tuote ei käynnisty.

Tarkista, onko akku ladattu.

Varmista, että akku ei ole tyhjentynyt. Lisätietoja on kohdassa akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen.

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Kokeile päivittää tuote riippumatta siitä, mitä ongelmia laitteen kanssa ilmenee. Käy osoitteessa btu.Bose.com ja varmista ohjeiden avulla, että tuotteessa on uusimmat ominaisuudet ja parannukset.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.