Wave® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2019 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Näyttöön tulee ilmoitus laitteiston asennuksen aikana ilmenneistä ongelmista

Tietokone saattaa näyttää tämän viestin, jos USB-kaapelilla tietokoneeseen liitetyssä Bose-järjestelmässä on ongelma. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Varmista, että laite on liitetty tietokoneeseen, jossa on tuettu käyttöjärjestelmä

Tuotteen liittäminen tietokoneeseen, jossa on ei-tuettu käyttöjärjestelmä, saattaa rajoittaa tuotteen kykyä toimia oikein. Lisätietoja tietokoneiden käyttöjärjestelmän määrittämisestä on kohdassa tietokoneen käyttöjärjestelmän määrittäminen

Irrota SoundLink USB -muistitikku ja liitä se uudelleen

SoundLink-USB-avaimen irrottaminen ja uudelleen kytkeminen voi auttaa tietokonetta löytämään uuden tulolaitteen. Kun liität SoundLink USB -avaimen uudelleen, varmista, että se on tukevasti paikallaan.

Liitä laite toiseen USB-porttiin.

Irrota laite USB-portista ja liitä se uudelleen toiseen porttiin. Yritä käyttää muualla tietokoneessa sijaitsevaa porttia ja/tai ohittaa USB-keskittimet, koska ongelma voi johtua siitä, että ryhmään on liitetty USB-liittimien ryhmä tai jokin muu laite.

Jos käytössä on USB-keskitin, yritä ohittaa se.

Jotkin USB-keskittimet aiheuttavat  ongelmia tiedonsiirrossa USB-laitteiden kanssa. Jos käytät USB-keskitintä, irrota se ja liitä laite suoraan tietokoneeseen. Näin voit selvittää, onko ongelma yhteydessä keskittimeen.

Irrota laitteen päivityksen aikana muut USB-laitteet tietokoneesta.

Irrota kaikki USB-laitteet (ei sisällä hiirtä ja näppäimistöä) tietokoneesta, liitä järjestelmä uudelleen ja yritä päivitystä uudelleen. Jos päivitys ei vieläkään onnistu, irrota samat USB-laitteet ja käynnistä tietokone uudelleen. Liitä sitten järjestelmä uudelleen ja yritä uudelleen. (Huomautus: USB-keskittimiä ei suositella päivitettäessä.)

Käynnistä tietokone uudelleen.

Käynnistä tietokone uudelleen katkaisemalla virta kokonaan dthen powerin Git bac kon uudelleen. Tämä voi auttaa ratkaisemaan tietokoneen pieniä käsittelyongelmia.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.