Lifestyle® 48 III -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2006–2007

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Näytön kielen vaihtaminen

Valittavissa on useita eri kieliä, joiden avulla voit näyttää järjestelmän valikot ja tarkastella tietoja haluamallasi kielellä.

Varmista, että asuntokoodi on asetettu oikein.

PMCII:n talokoodin on vastattava päähuoneen kaukosäätimen koodia. Jos asuntokoodi on väärä, kaukosäädin ei toimi. Lisätietoja PMCII:n talokoodin määrittämisestä on ohjeaiheessa talokoodiasetusten muuttaminen.

PMCII-kaukosäätimen näyttökielen vaihtaminen:

Ennen aloittamista

Ensin on vaihdettava Lifestyle-järjestelmän konsolin näyttökieli. Kun konsolin kieli on määritetty, voit synkronoida kielen.

Kaukosäätimen kielen määrittäminen

1. Paina Setup (Asetukset) -painiketta
  2. Selaa keskimmäistä palkkia alaspäin kohtaan Kieli
  3. Näytössä näkyy Personal Music Center II ja odota, kunnes asetukset on määritetty uudella kielellä.

Järjestelmän valikkojen kielen valitseminen:

1. Paina kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Selaa oikealle ja valitse Media Center
  3. Selaa alaspäin ja valitse näytön kieli
  4. Selaa oikealle ja valitse kieliasetukset
  5. Valitse   alaanguage (Aranguage) Scrol-painikkeella tai -painikkeella
  6. Poistu  valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.