Lifestyle® 48 III -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2006–2007

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Talon koodin asetusten muuttaminen

Kun määrität talon koodin, kaukosäädin yhdistetään järjestelmään ja ohjaus on luotettavaa. Talon koodia voi säätää siten, että se ei aiheuta häiriöitä tilanteissa, joissa toinen laite ohjaa järjestelmää odottamatta.

Talon koodin muuttaminen:

1. Katkaise järjestelmästä virta.
  2. Irrota paristolokeron kansi kaukosäätimen takaa
  3. Käytä akkutilan yläpuolella pientä utenssiä (esim. paperiliitin tai kynä), jolla voidaan muuttaa neljän ensimmäisen kytkimen asentoa. Nämä kytkimet määrittävät järjestelmän House Code -koodin
  4. Aseta paristolokeron kansi takaisin paikalleen
  5. Paina järjestelmän konsolissa Enter -painiketta ja pidä se painettuna. Konsolin näyttöön tulee teksti House Code (talon koodi), jossa on neljä ruutua, jotka ilmaisevat nykyisen talon koodin
    Huomautus: Jos House # (House #) ja kuusi ruutua tulevat näkyviin, MDU-tila on käytössä. Lisätietoja on kohdassa MDU-tilan määrittäminen.
  6. Pidä Enter-painiketta painettuna ja paina mitä tahansa kaukosäätimen painiketta. Näyttöön tulee New House Code (Uusi talon koodi), ja neljä ruutua muuttuvat uuden House Code (talon koodi) -asetuksen mukaisiksi
  7. Vapauta Enter -painike
    Huomautus: Jos järjestelmässä on useampi kuin yksi kaukosäädin, aseta kaikkien kaukosäätimien House Code -asennot uuden asetuksen mukaisiksi.

Voit muuttaa laajennusasetusten etäkäyttökoodia seuraavasti:

Määritä järjestelmän kotikoodi:
  1. Sammuta Lifestyle-järjestelmä
  2. Nosta etupaneelin suojus tulostusmateriaalin keskikohdasta
  3. Pidä Enter-painiketta painettuna. Näyttöön tulee teksti House Code (talon koodi) ja neljä ruutua. Jos näyttöön tulee teksti House # (talon numero) ja kuusi ruutua, MDU-tila on käytössä.
  4. Tallenna ruutujen sijainti, joka ilmaisee talon koodin asetuksen. Talon oletuskoodi -asetus on kaikki neliöt ala-asennossa
Määritä käytettävän kauko-ohjaimen mallinumero katsomalla kaukosäätimen takana olevaa mallinumeroa ja muuttamalla laajennuskaukosäätimen sisäkoodi järjestelmän mukaiseksi:
  1. Jos laajennusetälaite on RC18S2:
    1. Irrota paristolokeron kansi kaukosäätimen takaa ja etsi yhdeksän kytkintä akkutilan yläpuolelta
    2. Muuta kytkinten 1, 2, 3 ja 4 paikkaa painonapilla, paperiliittimellä tai kynällä siten, että ne vastaavat materiaalikeskuksen näytössä näkyvien ruutujen paikkaa
    3. Kytkinten 5–9 asetukset määräytyvät mediakeskukseen liitetyn laajennustuotteen mukaan
    4. Aseta paristolokeron kansi takaisin paikalleen
    5. Varmista, että kaukosäädin toimii
  2. Jos laajennusosa on RC48S2 (Personal Music Center II):
    1. Paina PMCII-ohjelman Setup (Asetukset) -painiketta
    2. Kallista keskimmäistä painiketta alaspäin, kunnes House Code (talon koodi) on valittuna
    3. Paina keskipainiketta sisään
    4. Kallista keskimmäistä painiketta ylös tai alas, kunnes neljän viivan paikat vastaavat neljän ruudun paikkoja, jotka näkyvät mediakeskuksen näytössä
    5. Kun vastaava koodi on korostettu, paina keskipainiketta kohdassa
    6. Poistu valikosta painamalla Setup -painiketta
    7. Varmista, että kaukosäädin toimii