Lifestyle® 18 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Talon koodin asetusten muuttaminen

Kun määrität talon koodin, kaukosäädin yhdistetään järjestelmään ja ohjaus on luotettavaa. Talon koodia voi säätää siten, että se ei aiheuta häiriöitä tilanteissa, joissa toinen laite ohjaa järjestelmää odottamatta.

Talokoodin muuttaminen:

1. Sammuta järjestelmä
  2. Irrota kaukosäätimen taustapuolelta paristolokeron kansi
  3. Käytä akkulokeron yläpuolella pientä utensiliä (esim. paperiliitin tai kynä) neljän ensimmäisen kytkimen asennon muuttamiseen. Nämä kytkimet ovat talon koodi
  4. Aseta paristolokeron kansi takaisin paikalleen
  5. Paina järjestelmäkonsolin Tallenna -painiketta pitkään: Talokoodi näkyy konsolin näytössä neljällä neliöllä Edellisen talon koodi
  6. Pidä Store (Tallenna) -painiketta painettuna ja paina mitä tahansa kaukosäätimen painiketta: Uusi talon koodi tulee näkyviin ja neljän ruudun tilalle tulee Vastaa uutta parlamentin säännöstöä
  7. Vapauta Store (Tallenna) -painike
    Huomautus: Jos järjestelmässä on useampi kuin yksi kaukosäädin, sovita kaikkien kaukosäädinten House Code Switch (House Code-kytkin) -asennot uuteen asetukseen.

Voit muuttaa laajennusasetusten etäkäyttökoodia seuraavasti:

Määritä järjestelmän kotikoodi:
  1. Sammuta Lifestyle-järjestelmä
  2. Nosta etupaneelin suojus tulostusmateriaalin keskikohdasta
  3. Pidä Tallenna-painiketta painettuna. Media Center -näytössä näkyy teksti House Code (talon koodi) ja neljä ruutua. Tallenna ruutujen sijainti, joka ilmaisee talon koodin asetuksen
    Huomautus: Talon oletuskoodi -asetus on kaikki neliöt ala-asennossa
Muuta laajennukaukosäätimen talon koodi järjestelmään sopivaksi:
  1. Irrota paristolokeron kansi kaukosäätimen takaa ja etsi yhdeksän kytkintä akkutilan yläpuolelta
  2. Muuta kytkinten 1, 2, 3 ja 4 asentoa tapilla, paperiliittimellä tai kynällä siten, että ne vastaavat materiaalikeskuksen näytössä näkyvien ruutujen paikkaa
  3. Kytkimet 5, 7 ja 8 on asetettava yläasentoon. Kytkinten 6 ja 9 on oltava ala-asennossa
  4. Aseta paristolokeron kansi takaisin paikalleen
  5. Varmista, että kaukosäädin toimii