Lifestyle® 135 -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2011–2013

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Talon koodin asetusten muuttaminen

Kun määrität talon koodin, kaukosäädin yhdistetään järjestelmään ja ohjaus on luotettavaa. Talon koodia voi säätää siten, että se ei aiheuta häiriöitä tilanteissa, joissa toinen laite ohjaa järjestelmää odottamatta.

Voit muuttaa laajennuspaikan koodia seuraavasti:

1. Irrota paristokotelon kansi laajennusosan taustapuolelta ja etsi yhdeksän kytkintä akkutilan yläpuolelta
  2. Muuta neljän ensimmäisen kytkimen paikkaa paperiliittimellä, paperiliittimellä tai kynällä
  3. Aseta paristolokeron kansi takaisin paikalleen
  4. Vie kaukosäädin hallintakonsolin lähelle.
  5. Käynnistä televisio.
  6. Valitse televisiotulo, joka on yhdistetty järjestelmään.
  7. Paina Control console -ohjelmassa Setup (Asetukset) -painiketta
  8. Paina pääkaukosäätimen ylä- tai alapainiketta , kun haluat korostaa HomeWide (laaja) -kohtaa.
  9. Paina OK -painiketta
  10. Korosta House code (talon koodi) painamalla ylä- tai alanuolta.
  11. Paina OK -painiketta
  12. Paina laajennukaukosäätimessä Pysäytä-painiketta. Järjestelmän sisäisen koodin asetus muuttuu laajennusetäasetusta vastaavaksi
  13. Poistu valikosta painamalla pääkaukosäätimen Exit -painiketta
Huomaa, että järjestelmässä on kaksi talon kooditilaa. Standard (Vakio) (oletusasetus), jossa on 16 talokoodia / 16 huonekoodia ja vaihtoehto, jossa on 64 talokoodia / 4 huonekoodia. Vaihtoehtoista tilaa käytetään yleensä moniyksikkökoteloissa, joissa tarvitaan yli 16 yksilöllistä talokoodia.

Voit siirtyä Standard (Vakio)- ja Alternative (vaihtoehtoinen) -asetusten välillä noudattamalla edellä olevia ohjeita, jolloin näkyviin tulee House Code (talon koodi) -näyttö. Kun OLET painonnyt LISÄÄ -painiketta kolme sekuntia. Standard (Vakio) ja Alternative (vaihtoehtoinen) ovat nyt valittavissa näytössä. Vaihtaminen palauttaa sisäkoodin takaisin 0-tilaan Standard-tilassa tai 0A-tilaan vaihtoehdolle. On huomattava, että vaihto ”Standard”- ja ”Alternative”-vaihtoehtojen välillä olisi tehtävä ainoastaan asentajien tai vieraanvaraisuuden parissa työskentelevien henkilöiden toimesta.