Lifestyle® 18 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Radioasemien esiasetusten ohjelmointi

Järjestelmä voi tallentaa radioasemien pikavalintoja, joiden avulla voit nopeasti siirtyä kuuntelemaan usein haluamiasi radiokanavia yhdellä painikkeen painalluksella. Lue, miten esiasetukset tallennetaan järjestelmään.

Tallenna radioasemien pikavalinnat seuraavasti:

1. Viritä haluamasi asema kaukosäätimellä
  2. Nosta mediakeskuksen luukku ylös
  3. Paina Media Centerin ohjauspaneelin Tallenna -painiketta. Näytössä näkyy TEKSTI STORE TO PRESET <number> (TALLENNA ESIASETUKSEEN <numero>), joka ilmaisee pienimmän käytettävissä olevan pikavalintanumeron. Jos et halua tallentaa asemaa tähän pikavalintanumeroon, valitse uusi numero painamalla Channel/Chapter/Preset/Track (Kanava/luku/esiasetus/raita) -painikkeita.
  4. Tallenna pikavalinta painamalla Tallenna -painiketta uudelleen. Näytössä näkyy teksti ASEMA TALLENNETTU kohteeseen <numero>
Huomautukset:
  • Jos yrität tallentaa yli 25 AM- tai 25 FM-asemaa, mediakeskuksessa näkyy viesti ALL PRESETS FULL … … POISTA ESIASETUS
  • Jos haluat muuttaa aiemmin luotua pikavalintaa, sinun on poistettava pikavalinta-asema ja tallennettava uusi asema kyseiseen pikavalintanumeroon.

Pikavalinta-aseman poistaminen:

1. O nValitse poistettava esiasetus kaukosäätimestä.
  2. Paina järjestelmän konsolin Erase (Pyyhi) -painiketta: POISTA ESIASETUS? näkyy järjestelmän näytössä
  3.  Poista esiasetus painamalla eras ebutton -painiketta uudelleen: ESIASETUS TYHJENNETTY -viesti tulee näyttöön.