3·2·1® GS -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Radioasemien esiasetusten ohjelmointi

Järjestelmä voi tallentaa radioasemien pikavalintoja, joiden avulla voit nopeasti siirtyä kuuntelemaan usein haluamiasi radiokanavia yhdellä painikkeen painalluksella. Lue, miten esiasetukset tallennetaan järjestelmään.

Tallenna radioasemien pikavalinnat seuraavasti:

1. Viritä haluamasi asema.
  2. Paina kaukosäätimen Enter-painiketta. Pikavalintanumero vilkkuu TALLENNUKSEN aikana? näkyy media center -näytössä.
  3. Tallenna asema vilkkuvan numeron kohtaan painamalla Enter-painiketta.
Huomautus: Jos haluat vaihtaa pikavalinta-asemalle määritetyn aseman, poista sillä hetkellä määritetty asema.

Pikavalinta-aseman poistaminen:

1. Valitse kaukosäätimestä esiasetus, jonka haluat poistaa
  2. Paina Enter -painiketta: Järjestelmän näytössä esiasetettu numero vilkkuu ja PYYHINTÄ? tulee näkyviin
  3.  Poista esiasetus painamalla Enter-painiketta agai n__LW_AT__.