Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen

Lue, miten voit tarkistaa tuotteen akun varaustason tuotevalon tai Bose-sovelluksen avulla.

Akun jäljellä oleva tila

Kun käytät kuulokkeita:
  • Kun poistat nappikuulokkeet latauskotelosta ja asetat ne korviin, äänikehote ilmoittaa kuulokkeen akun varaustason
  • Jos määrität pikavalinnan tarkistamaan akun varaustason, kosketa vasenta kuuloketta pitkään. Äänikehote ilmoittaa kuulokkeen akun varaustason
  • Käytä Bose Music -sovellusta. Kuulokkeiden akun varaustaso näkyy My Bose (Oma Bose) -näytössä ja aloitusnäytössä
Jos toisen nappikuulokkeen akussa on vähemmän virtaa kuin toisessa, äänikehote ilmoittaa alhaisemman varaustason. Jos akun virta on vähissä, kuulet Akun varaustaso alhainen, lataa nyt -ilmoituksen.

Jos et halua kuulla akun varaustasoa, kun käynnistät laitteen, voit poistaa sen käytöstä Bose Music App>Settings>Voice -kehotteiden avulla.

QC- ja Sport-nappikuulokkeet on lisätty Bose Music -sovellukseen, versiot:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Laiteohjelmistoversio 2.0.7

Ladattaessa kuulokkeita
  • Kun asetat kuulokkeet latauskoteloon, kuulokkeen tilavalot syttyvät lataustilan mukaan:

Osavaltio

Merkitys

1 virran merkkivalo palaa

0–20 % akun latauksesta

2 virran merkkivaloa palaa

20–40 % akun latauksesta

3 virran merkkivaloa palaa

40–60 % akun latauksesta

4 virran merkkivaloa palaa

60–80 % akun latauksesta

5 virran merkkivaloa palaa

80–100 % akun latauksesta

Korvanappien tilavalot
Kuulokkeiden tilamerkkivalot sijaitsevat kummankin nappikuulokkeen ulkopinnassa.

Akun tila:
  • Vilkkuu hitaasti valkoisena – latautuu
  • Palaa valkoisena – akku on ladattu täyteen
  • Hitaasti sykkivä punainen – akku on ladattava
  • Vilkkuu punaisena ja valkoisena – virhe, ota yhteys Bosen asiakaspalveluun

Nappikuulokkeiden toiminta voi aiheuttaa akun muuttumista

Oikea korvanappi on pää- tai mai nearbud -nupissa, ja nupsin vasemman korvanapin.  Nappikuulokkeiden akun varaustaso voi siis vaihdella paristojen käytön, äänen ja Bluetooth-suoratoiston vuoksi.

Kuulokkeiden muut toiminnot ja muuttujat
  • Jos asetat oikean korvanapin koteloon ja äänen suoratoisto on käynnissä ja kotelo on auki, ääni toistetaan edelleen
  • Jos asetat oikean korvanapin koteloon ja äänen suoratoisto ja clos ethe Case -toiminto on käytössä, ääni keskeytyy ja korvanapit sammuvat
  • Jos asetat molemmat nappikuulokkeet koteloon eivätkä ne ole latausnastojen päällä, kuulokkeet pysyvät päällä ja tyhjenvät akun
  • Mikrofoni on oikeassa nappikuulokkeessa. Kun puhut puhelimessa, sinun on käytettävä oikeaa kuuloketta
  • Jos asetat molemmat kuulokkeet latauskoteloon ja pidät kannen auki, kuulokkeet pysyvät päällä. Sulje aina kotelo, jotta akku pysyy varalla