SoundTouch® Portable II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen

Lue, miten voit tarkistaa tuotteen akun varaustason tuotevalon tai Bose-sovelluksen avulla.

Akun varaustason tarkistaminen:

Paina laitteen päällä olevaa virtapainiketta 2 sekunnin ajan: Akun kuvake näkyy järjestelmän näytössä. Täytetyssä kuvakkeessa näkyy akun jäljellä oleva varaus. Jos laite on liitetty virtalähteeseen ja lataukseen, akkukuvakkeen vasemmalla puolella näkyy pulttikuvake.

Huomautus: Jos tuote irrotetaan virtaverkosta ja sitä ei käytetä kahdeksaksi päiväksi (tai jonakin päivänä, kun akun varaustaso on alle 10 %), se siirtyy akun suojaustilaan. Voit poistua tästä tilasta liittämällä laitteen virtalähteeseen. Älä säilytä laitetta pitkiä aikoja alhaisella lataustasolla.