Langattomat SoundSport-kuulokkeet

Myynnissä 2022–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen

Lue, miten voit tarkistaa tuotteen akun varaustason tuotevalon tai Bose-sovelluksen avulla.

Tarkista akun jäljellä oleva varaus.

• Aina kun kuulokkeet kytketään päälle, äänikehote ilmoittaa kuulokkeiden akun varaustason ja akun merkkivalo palaa 10 sekunnin ajan. Kun painat jotakin kuulokkeen painiketta, akun merkkivalo palaa 10 sekunnin ajan.
  • Akun merkkivalo sijaitsee oikean korvanapin takaosassa. Katso merkkivalojen tila alla olevista luetteloista

Kun akku ei lataudu:

• Tasainen vihreä valo: Akku on ladattu puoliväliin tai täyteen.
  • Palaa oranssina: Akku on lähes tyhjä.
  • Vilkkuva punainen valo: Akku on ladattava (huomautus: Bluetooth ei toimi latauksen aikana)

Latauksen aikana:

• Vilkkuva keltainen valo: Akku latautuu.
  • Tasainen vihreä valo: Lataus on valmis
Huomautus: Kun kuulokkeet on liitetty langattomiin SoundSport-kuulokkeisiin, mobiililaite näyttää kuulokkeiden akun varaustason lähellä näytön oikeaa yläkulmaa

Lisätietoja on kohdassa merkkivalojen tilavalojen ja tietojen toiminta.