SoundLink® on-ear Bluetooth® -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen

Lue, miten voit tarkistaa tuotteen akun varaustason tuotevalon tai Bose-sovelluksen avulla.

Akun jäljellä olevan varaustason tarkistaminen:

Kun käynnistät laitteen, kuulokkeen sivussa oleva akun merkkivalo palaa 10 sekunnin ajan akun lataustason merkiksi. Paina 10 sekunnin kuluttua kupupainiketta , joka ei näytä  akun merkkivaloa.

Kun akku ei lataudu:

• Tasaisesti palava vihreä valo osoittaa , että akun kesto on 30 minuuttia (8 tuntia)
  • Tasaisesti palava keltainen valo osoittaa , että akun käyttöaika on alle 30 minuuttia
  • Vilkkuva punainen valo osoittaa, että akku on ladattava eikä Bluetooth™-moduuli toimi

Latauksen aikana:

• Vilkkuva oranssi valo osoittaa, että Bluetooth-moduuli latautuu
  • Tasaisesti palava vihreä valo ilmaisee, että Bluetooth-moduuli on ladattu täyteen
  • Tasaisesti palava punainen valo ilmaisee, että Bluetooth-moduuli ei ole hyväksyttävällä lämpötila-alueella
Vinkki: Kun kuulokkeet on liitetty SoundLink-kuulokkeisiin, mobiililaite näyttää kuulokkeiden akun leve lin - kulman näytön oikeassa yläkulmassa.