SoundLink® Bluetooth® III -kaiutin

Myynnissä 2018–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen

Lue, miten voit tarkistaa tuotteen akun varaustason tuotevalon tai Bose-sovelluksen avulla.

Tarkista akun jäljellä oleva varaus.

Voit tarkistaa akun jäljellä olevan varauksen pitämällä kaiuttimen päällä olevaa virtapainiketta painettuna ja tarkkailemalla akun merkkivalon väriä.
  • Vihreä: vähintään 70 % täydestä latauksesta
  • Oranssi: 20–70 % täydestä latauksesta
  • Vilkkuu punaisena: varaustaso 20 % tai vähemmän (akku on ladattava).
Akun jäljellä olevaa lataustasoa ei voi tarkistaa, jos se on siirtynyt akun suojaustilaan, joka tapahtuu, jos kaiutinta ei ole käytetty 24 viime päivän aikana. Jos akkua ei ole käytetty 24 päivään tai pidempään, kaiutin on kytkettävä verkkovirtaan ennen akun lataustason tarkistamista.

Joissakin tapauksissa akun latauksen ilmaisin ja jäljellä oleva lataustaso voivat olla synkronoimatta, kun laitetta ei ole käytetty vähään aikaan. Jos akku on käynnissä, kunnes punainen akun tilan merkkivalo syttyy, ja virran uudelleenkytkemisellä pitäisi ratkaista tämä ongelma. Lisätietoja on kohdassa akun lataaminen.

Jos akun tilan merkkivalo on aina punainen, katso kohta akun merkkivalo on aina punainen.