QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling® -kuulokkeet

Myynnissä 2006–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen

Lue, miten voit tarkistaa tuotteen akun varaustason tuotevalon tai Bose-sovelluksen avulla.

Tarkista akun jäljellä oleva varaus.

Virtakytkimen merkkivalo osoittaa akun jäljellä olevan käyttöajan kuulokkeiden ollessa käynnissä: Jos valo palaa punaisena, akun käyttöaikaa on jäljellä vähintään 4 tuntia. Jos valo vilkkuu punaisena, akun käyttöaikaa on jäljellä enintään 4 tuntia.