Bose Frames Tenor

Myynnissä 2020–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen

Lue, miten voit tarkistaa tuotteen akun varaustason tuotevalon tai Bose-sovelluksen avulla.

Tarkista Bose-runkojen akun varaustaso.

Kun kytket Frames-laseihin virran, kuulet ilmoituksen akun varaustasosta. Kun käytät kehyksiä ja akun virta on vähissä, kuulet ilmoituksen "Battery low, please charge now" (akun virta vähissä, lataa nyt).  En kuule äänikehotetta, kun käynnistät kehyksiä. Lisätietoja on kohdassa Äänikehotteiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä.

Jos laite on liitetty Apple-laitteeseen, kehyksen akun varaustaso näkyy lähellä näytön oikeaa yläkulmaa ja ilmoituskeskuksessa.