CineMate® 120 -kotiteatterijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kauko-ohjaimeen ohjelmoitujen laitteiden tyhjentäminen

Jos et enää halua Bosen kaukosäätimen toimivan muiden laitteiden kanssa, noudata näitä ohjeita.

Kaukosäätimen ohjelmointi poistetaan seuraavasti:

Kaikkien koodien poistaminen

1. Pidä kaukosäätimen painiketta (esim. TV) n. kolmen sekunnin ajan unti lall source -painike hohtaa
  2. Paina 9-8-1: Lähdepainikkeet vilkkuvat nopeasti ja sammuvat sitten

Tietyn koodin poistaminen

1. Pidä kaukosäätimen lähdepainiketta painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes kaikki lähdepainikkeet palavat
  2. Paina 0-1-4-0: Lähdepainikkeet vilkkuvat nopeasti ja sammuvat sitten