Lifestyle® 48 III -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2006–2007

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

DVD-soittimen aluekoodin tarkistaminen

Levysoittimet ja DVD-levyt on luotu toistettaviksi tietyillä alueilla, yleensä niillä alueilla, joilla ne on ostettu. Voit tarkistaa DVD-soittimen alueen ja varmistaa yhteensopivuuden tarkistamalla, vastaako se DVD-levyllä olevaa aluekoodia.

DVD-soittimen aluekoodin näyttäminen:

1. Sammuta järjestelmä
  2.  Pidä järjestelmän konsolissa Enter -painiketta painettuna: House Code (talokoodi) näkyy ekonsol  edisplay (ekonsol edisplay) -näytössä
  3. Pidä Enter -painiketta painettuna ja paina Tallenna -painiketta toistuvasti, kunnes DVD-ALUEKOODI tulee näkyviin. Numero näyttää nis aluekoodin
  4. Vapauta Enter -painike. Tyhjennä näyttö painamalla Tallenna-painiketta.