Lifestyle® 38 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2006

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Eri kamerakulmien tarkasteleminen DVD-sisällön kanssa, jossa on useita kuvakulmia

Joissakin DVD-levyissä on lisää kamerakulmia, jotta voit katsella DVD-sisältöä toisesta näkökulmasta. Lue, miten voit käyttää tätä toimintoa, kun järjestelmässä toistetaan DVD-levyä, jossa on useita kamerakulmia.

Kamerakulman valitseminen:

1. Toista DVD-levy, jossa on useita kamerakulmia
  2. Kun kamerakulman kuvake tulee näkyviin, paina kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta
  3. Selaa ylös tai alas ja valitse kamerakuvake : Kameran kulma tulee näkyviin
  4. Selaa oikealle, valitse asetukset (1  /2)
  5. Valitse kulma vierittämällä ylös tai alas.