3·2·1® GS -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Eri kamerakulmien tarkasteleminen DVD-sisällön kanssa, jossa on useita kuvakulmia

Joissakin DVD-levyissä on lisää kamerakulmia, jotta voit katsella DVD-sisältöä toisesta näkökulmasta. Lue, miten voit käyttää tätä toimintoa, kun järjestelmässä toistetaan DVD-levyä, jossa on useita kamerakulmia.

Valitse eri kamerakulma soveltuville DVD-levyille seuraavasti:

1. PLA ya DVD tha eri filmikulmia saatavilla
  2. Kun kamerakulman kuvake tulee näkyviin, paina kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta
  3. Valitse DVD  -toistoasetukset vierittämällä ylös tai alasja paina sitten Enter -painiketta
  4. Selaa ylös tai alas ja valitse kamerakulma
  5. Vieritä oikealle SELEC -kamerakulman kohdalle