3·2·1® GS -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kuvamuodon muuttaminen

Järjestelmävalikon Kuvaformaatti-asetuksella valitaan, alustetaanko sisäinen DVD-soitin, liitetty videolähde ja järjestelmä tukee vanhempaa 4:3-TV:tä vai uudempaa 16:9-laajakuvatelevisiota.

Valitse Kuvamuoto -vaihtoehto.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain , jos tv  -kuvasuhde on SIS  4:3. Uudemmissa 16:9-laajakuvatelevisioissa vaihtoehtoa ei tarvita. Lisätietoja kuvasuhteen määrittämisestä on kohdassa TV:n kuvasuhteen määrittäminen.

Kuvasuhteen säätö 4:3:n kuvasuhteelle:
  1. Kytke järjestelmään ja televisioon virta
  2. Paina kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  3. Siirry  kohtaan System Setup(järjestelmän asetukset) ja paina Enter -painiketta
  4. Siirry  kohtaan DVD Setup ja paina Enter -painiketta
  5. Selaa kuvamuoto-kohtaan
  6. Selaa vasemmalle tai oikealle valitsemalla Pan& SCA tai Letterbox:
    • Letterbo xmahdollistaa anamorfisen kuvan ohituksen ilman, että kuvan ylä- tai alapuolelle lisätään palkkeja. Muokkaamaton anamorfinen kuva tulee näkyviin pystysuunnassa venytettynä
    • Panorointi& skannaus lisää mustia palkkeja anamorfisen kuvan ylä- ja alapuolelle, joten epictur eis ei venyy
  7. Poistu valikosta painamalla Exit-painiketta.