QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling® -kuulokkeet

Myynnissä 2006–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen akun vaihtaminen

Laitteen akku voidaan irrottaa, jotta voit asettaa uuden akun, jos akku heikkenee tai tyhjenee. Lue, miten pääset käsiksi akkuun ja vaihdat sen.

Akun vaihtaminen:

Vinkki: Jos kuulokkeita säilytetään pitkiä aikoja käyttämättä, poista akku.
  1. Käännä oikeaa korvakuppia sisäänpäin, jotta pääset käsiksi paristokoteloon
  2. Tartu akun sivuihin (juuri korvanappien yläpuolelle ) ja vedä se pois kuulokkeesta
  3. Kohdista uusi akku ja paina sitä kuulokkeeseen, kunnes se naksaa kevyesti.
Attaching battery