3·2·1® GS -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Määrittää, mitä laitekoodeja kaukosäädin käyttää

Kaukosäädin kertoo, mitä koodeja sille on ohjelmoitu laitteiden hallintaa varten. Tästä on hyötyä, jos vaihdat kaukosäädintä tai laitetta tai haluat säilyttää koodit myöhempää käyttöä varten.

Voit määrittää kaukosäätimeen ohjelmoitavan laitekoodin seuraavasti:

TV-koodi

1. Pidä kaukosäätimen Program - ja TV on/Off -painikkeita painettuna kolmen sekunnin ajan, kunnes valot syttyvät
  2. Anna koodi 990
  3. Määritä koodi laskemalla välähdykset (esimerkiksi fiv eflashe laskee luvun 5. Nolla ilmaistaan ilman välähdystä):
    1. Paina  1-näppäintä ja laske ensimmäinen numero
    2. Paina  painiketta 2 ja laske toinen numero
    3. Paina  painiketta 3 ja laske kolmas   numero
    4. Paina  4ja laske oikea numero sfor -pikanäppäimellä

Kaapeli- tai satelliittivastaanottimen koodi

1. Pidä kaukosäätimen Program - ja Guide -painikkeita painettuna  kolmen sekunnin ajan, kunnes valot syttyvät
  2. Anna koodi 990
  3. Määritä koodi laskemalla valo vilkkuu ( esimerkiksi fiv eflashe smean luku 5. Nolla ilmaistaan ilman välähdystä):
    1. Paina  1-näppäintä ja laske ensimmäinen numero
    2. Paina  painiketta 2 ja laske toinen numero
    3. Paina  painiketta 3 ja laske kolmas   numero
    4. Paina  4ja laske oikea numero sfor -pikanäppäimellä