3·2·1® II -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2008

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Määrittää, mitä laitekoodeja kaukosäädin käyttää

Kaukosäädin kertoo, mitä koodeja sille on ohjelmoitu laitteiden hallintaa varten. Tästä on hyötyä, jos vaihdat kaukosäädintä tai laitetta tai haluat säilyttää koodit myöhempää käyttöä varten.

Voit määrittää kaukosäätimeen ohjelmoitavan laitekoodin seuraavasti:

1. Pidä kaukosäätimen -painiketta painettuna , kun haluat tarkistaa (TV, CBL-SATtai AUX) noin viiden sekunnin ajan , kunnes kauko -ohjaimen valot syttyvät
  2. Paina INFO -painiketta
  3. Determin ethe code by counting source buto nlight vilkkuu (esimerkiksi fiv eflashe smean numero 5. Nolla ilmaistaan pitkällä vilkkumalla):
    1. Paina 1 -painiketta ja laske, että merkkivalo vilkkuu ensimmäisen kerran numero
    2. Paina 2 -painiketta ja laske, että valo vilkkuu sekunnin ajan numero
    3. Paina painiketta 3 ja laske, että merkkivalo vilkkuu kolmanneksen numero
    4. Paina painiketta 4 ja laske, että merkkivalo vilkkuu numero
  4. Paina Exit (Lopeta) -painiketta