Bose TV Speaker -kaiutin

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose-järjestelmää voi ohjata toisella kaukosäätimellä

Järjestelmä voi vastaanottaa infrapunakomentoja muista kaukosäätimistä. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun haluat ohjelmoida kolmannen osapuolen yleiskaukosäätimen ohjaamaan useita kodin laitteita, kuten Bose-järjestelmää. Lue, miten voit ohjata järjestelmää toisella kaukosäätimellä.

Varmista, että kaiutin on ajan tasalla.

Jos kaiutin on ostettu noin vuoden 2020 puolivälissä, sen laiteohjelmisto on ehkä päivitettävä, jotta infrapunatoiminto voidaan ottaa käyttöön. Näin voit opettaa järjestelmän äänenvoimakkuuden ja mykistää komennot toisesta infrapunakauko-ohjaimesta. Lisätietoja on kohdassa tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.

Ohjaa järjestelmää toisella kaukosäätimellä.

Hallitse järjestelmää HDMI-CEC-liitännän kautta

MOS tuudemmat laitteet, joissa HDMI Feature CEC (Consumer Electronics Control). Jos järjestelmä ja muut laitteet (esim. TV, Blu-ray, kaapelivastaanotin jne.) on liitetty HDMI-kaapeleilla. Katso HDMI-CEC-vaihtoehdot kunkin laitteen valikoista. Kun nämä laitteet on otettu käyttöön, kaukosäätimet voivat säätää järjestelmän äänenvoimakkuutta, mykistämistä ja virtaa. (Vinkki: Laitemerkistä riippuen CEC:ään voi viitata eri nimellä laitteen valikossa. Lisätietoja on kohdassa eri merkkien CEC -nimien käyttäminen.)

Ohjelmoi yleiskaukosäädin ohjaamaan järjestelmää

Voit ohjata kaiutinta kaukosäätimellä, joka lähettää infrapunakomentoja. Kaiutinta ei voi ohjata kaukosäätimillä, jotka käyttävät RF (radiotaajuus) -komentoja.

Katso yleiskaukosäätimen ohjelmointiohjeet. Jos kokeilet luetteloa o fcodes, kokeile kaikkia Bose-tuotteiden hallintaan tarkoitettuja koodeja, kunnes löydät parhaiten sopivan koodin. (Huomautus: Yleiskaukosäätimillä voi olla koodeja, joita voi käyttää tai jotka eivät ole täysin ohitse laitteita.)

Opeta järjestelmälle toisen kaukosäätimen äänenvoimakkuus ja nuhteet

Voit opettaa kaiuttimen tunnistamaan kaukosäätimen äänenvoimakkuus- ja mykistyspainikkeet, jotka lähettävät infrapunakomentoja – vaikka se ei olisi yleiskaukosäädin. Tämä ei toimi kaukosäätimillä, jotka lähettävät RF (radiotaajuus) -komentoja ohjaamaan laitteita.
  1. O npaina Bose-kaukosäädintä ja pidä TV -painiketta painettuna, kunnes kaiuttimen TV- ja Bluetooth-valot vilkkuvat kolme kertaa ja palavat sitten valkoisina
    Vinkki: Kaiutin on ohjelmointitilassa, ja valot palavat valkoisina. Jos ne lakkaavat hehkumasta valkoisena, toista tämä vaihe ja yritä uudelleen
  2. Paina Volume + -painiketta
  3. Paina  äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta kaukosäätimessä , kunnes kuulet merkkiäänen:
    • Jos kaiuttimen TV-valo vilkkuu oranssina kahdesti ja palaa valkoisena, se oppi komennon
    • Jos kaiuttimen TV-valo vilkkuu punaisena kaksi kertaa ja palaa valkoisena, se ei ole oppinut komentoa. Yritä uudelleen. Jos se ei toimi muutaman yrityksen jälkeen, kaiutin ei pysty opettelemaan kyseisen kaukosäätimen komentoja
  4. Toista vaiheet 2 –3 kaukosäätimen äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeilla
  5. Toista vaiheet 2–3 kaukosäätimen mykistyspainikkeilla.

Hallitse järjestelmän virtaa kaukosäätimellä

Järjestelmä voi käynnistyä ja sammua automaattisesti kauko -ohjaimella. Jos haluat, että järjestelmä käynnistyy automaattisesti, kun ääni kuuluu, katso kohtaa automaattisen herätyksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä. Järjestelmä sammuu automaattisesti myös 20 minuutin kuluttua ilman käyttäjän toimia.