Bose® Solo 15 -TV-äänijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kaukosäätimen ohjelmoiminen

Järjestelmän yleiskaukosäätimellä voi ohjata muita laitteita, kuten kaapelidigisovitinta tai laitteeseen liitettyä Blu-ray-soitinta. Opi ohjelmoimaan yleiskaukosäädin ohjaamaan liitettyä laitetta.

Kaukosäätimen ohjelmointi:

Seuraavassa on joitakin asioita, jotka on hyvä tietää:

• Jotkut merkit hav emany laitteet, joten saatat tarvita useita koodeja, jotta fin toimii
  • Jos kaukosäätimen lähdepainike sammuu, se ei ole ohjelmointitilassa. Aloita ohjelmointi uudelleen
  • Vaikka universumin kaukosäädin voi ohjata useita laitteita, se ei ehkä pysty ohjaamaan tai ohjaamaan kaikkia laitteita

Yleiskaukosäätimen ohjelmointi:

1. Etsi järjestelmän mukana toimitettavalla kaukosäätimen koodikirjasella haluamasi merkin koodi
    Vinkki: Jos tarvitset koodivihkon, etsi ja valitse tuote osoitteessa bose.com/supportja valitse sitten Lataukset -välilehti
  2. Pidä kaukosäätimen lähdepainiketta (eli -painiketta painettuna TV tai CBL-SAT), kunnes kaikki kuusi lähdepainiketta palavat
  3. Vapauta painike siten , että vain painike, jota piditte, hehkuu
  4. Anna laitteen merkki koodilla ja paina sitten Vol+ -painiketta
    Vinkki: Jos kaikki kuusi lähdepainiketta vilkkuvat kolme kertaa, syötetty koodi on virheellinen
  5. Tarkista, ohjaako kaukosäädin laitetta:
    • TV:t: Valitse  kanava -painikkeilla npress Menu  (Valikko) ja yritä selata nuolipainikkeilla
    • Jos kyseessä on kaapeli- tai satelliittilaatikko, paina  OHJAUSPAINIKETTA ja yritä selata nuolipainikkeilla
    • DVD/Bu-ray-soittimissa paina  -painiketta ja selaa valikkoa tai OPASTA nuolipainikkeiden avulla
    • Jos kyseessä on pelijärjestelmä, kokeile selaamista nuolipainikkeilla
  6. Jos koodi toimii, tallenna asetukset painamalla EXIT -painiketta
  7. Jos koodi ei toimi,  valitse merkin seuraava koodi painamalla VOL+ -painiketta ja toista sitten vaihe 5
    Vinkki: Jos kaukosäätimen kuusi lähdepainiketta vilkkuvat kolme kertaa, merkkiä varten ei ole muita koodeja.

Kun ohjelmointi on tehty, voit ohjata laitetta painamalla kaukosäätimen Device (laite) -painiketta.

Kun kaukosäädin on ohjelmoitu ohjaamaan ulkoista laitetta, voit  ottaa käyttöön haluamasi laitteen painamalla kaukosäätimen eDevice-painiketta. Jos haluat esimerkiksi ohjata kaapeli- tai satelliittiruutua, paina kaukosäätimen CBL-SAT -painiketta ja sitten painikkeita, joita haluat ohjata kaapeli- tai satelliittikotelossa.