Lifestyle 550 home entertainment system

Myynnissä 2018–2021

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kaukosäätimen ohjelmoiminen

Järjestelmän yleiskaukosäätimellä voi ohjata muita laitteita, kuten kaapelidigisovitinta tai laitteeseen liitettyä Blu-ray-soitinta. Opi ohjelmoimaan yleiskaukosäädin ohjaamaan liitettyä laitetta.

Ohjelmoi kaukosäädin Bose Unify -valikon avulla.

TV -liitännät:
  1. Avaa   television järjestelmävalikko painamalla konsolin tai kaukosäätimen SETUP butto -painiketta.
  2. Valitse asetus kaukosäätimellä:
    • TV:n kauko-ohjattu automaattiohjelma opastaa kaukosäätimen ohjelmoinnissa.
    • Advanced Setup (Lisäasetukset) -kohdassa voit valita television merkin ja mallin. Jos merkki tai malli ei ole käytettävissä, voit tunnistaa television painamalla kaukosäätimen painikkeita.
Liitetyn laitteen hallinta:
  1. Avaa television järjestelmävalikko painamalla konsolin tai kaukosäätimen SETUP (ASETUKSET) -painiketta.
  2. Valitse kaukosäätimen avulla Laitehallinta.
  3. Valitse Lisää ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    • Jos olet jo lisännyt laitteen, valitse ensin Laitehallinta -kohdasta Poista ja poista laite ohjeiden mukaisesti. Valitse sitten Lisää , jos haluat muodostaa yhteyden uudelleen ja määrittää laitteen asetukset.
    • Jos laite on liitetty HDMI-liitännän kautta ja tukee CEC (Consumer Electronics Control) -toimintoa, kaikki on määritetty.
    • Jos laite pyytää valitsemaan merkin ja mallin, anna laitteen tiedot ja noudata ohjeita.
Infrapunalähettimien käyttö:
Jos kaukosäädin ei ohjaa tai ohjaa sa-laitetta ajoittain, kokeile mukana toimitettavalla infrapunalähettimillä. Koska järjestelmän konsoli – ei kaukosäädin – ohjaa laitetta, konsolin sijoittelu voi estää laitteen ohjaamisen . Jos laitteeseen kuitenkin asetetaan infrapunalähetin, kaukosäätimen signaali saavuttaa laitteen.
  1. Liitä IR-emitterkaapeli  konsolin takana olevaan IR-liitäntään.
  2. Plac ean emitteri, joka on kaapuksen  tai läheisen eremotin tai valvottavan devcen pastori. (Kaapelissa on 3 emitteriä, jotka sijaitsevat tarvittaessa useiden laitteiden lähellä.)
    Vinkki: Television tai laitteen etätunnistin Pehmennä pieni läpikuultava plasti laitteen etupuolelle.
Laitteiden automaattinen kytkeminen päälle ja pois päältä samanaikaisesti:
Jos laitteet on liitetty HDMI-liitännän kautta ja tukevat CEC (Consumer Electronics Control) -tekniikkaa, niiden pitäisi käynnistyä automaattisesti  , kun Bose-järjestelmä käynnistetään tai sammutetaan. Jos laitetta ei ole liitetty HDMI-liitännän kautta tai se ei tue CEC-toimintoa, voit ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä Bose-järjestelmän virran ollessa kytkettynä tai katkaistuna:
  1. Avaa  television järjestelmävalikko painamalla konsolin tai kaukosäätimen SETUP (ASETUKSET) -painiketta.
  2. Valitse kauko-ohjaimella Power Macro.
  3. Valitse lisälaite , jonka haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä, kun käynnistät Bose-järjestelmän tai sammutat sen.