Lifestyle® 18 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kaukosäätimen ohjelmoiminen

Järjestelmän yleiskaukosäätimellä voi ohjata muita laitteita, kuten kaapelidigisovitinta tai laitteeseen liitettyä Blu-ray-soitinta. Opi ohjelmoimaan yleiskaukosäädin ohjaamaan liitettyä laitetta.

Kaukosäätimen ohjelmointi:

1. Paina kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Selaa alaspäin ja valitse System Setup(järjestelmän asetukset) ja paina sitten Enter -painiketta
  3. Selaa alaspäin ja valitse lisää , jotta lisävaihtoehdot tulevat näkyviin
  4. Selaa Lähetä infrapunakomennot -kohtaan ja valitse ei
  5. Siirry kohtaan infrapunakomentojen vastaanottaminen ja valitse ei
  6. Siirry kohtaan kaukosäätimen asetuksetja paina sitten Enter -painiketta
  7. Valitse TV  -kanavien vaihtamisessa käytettävä lähde ja paina sitten Enter -painiketta. (Jos esimerkiksi järjestelmän konsoliin on liitetty kaapelivastaanotin, valitse TV)
  8. Valitse  TV-merkki selaamalla javalitse sitten TV-merkki vierittämällä vasemmalle tai oikealle.
  9. Selaa alaspäin ja valitse TV-laitekoodi. Selaa sitten oikealle ja valitse ensimmäinen koodi
  10. Testaa kaukosäädin:
    • Jos se ohjaa laitetta, lopeta painamalla Enter-painiketta
    • Jos se ei ohjaa devic eor:ää, sen toiminnot ovat rajalliset, toista nämä vaiheet tuotemerkin seuraavalla koodilla.
Ohjelmoi  kaukosäädinlaite järjestelmään toistamalla vaiheet 8 ja 9__LW_AT__, mutta valitse [SOURCE] Brand ja [source] COD eBran  dand TV Code -koodin sijasta. ( Jos haluat esimerkiksi ohjata järjestelmän  konsolin AUX-liitäntään liitettyä DVD-soitinta, valitse AUX Brand ja AUX Code vaiheissa 8 ja 9.)

Vinkki: Järjestelmän konsoli ohjaa muita laitteita, ei kaukosäädintä. Jos laitteen hallinta on vaikeampaa, liitä infrapunalähettimen liitin. Järjestelmän kanssa voidaan käyttää yhtä emitteri.
  1. Liitä lähetin -laitteen IR-liitäntään järjestelmän konsoli
  2. Aseta infrapunalähettimen tasainen puoli ohjattavien laitteiden etätunnistimeen tai lähelle sitä.
    Vinkki: Laitteen etäanturi on usein laitteen etupuolella oleva pieni läpikuultava muovi.

Voit käyttää TV-anturia seuraavasti:

1. Liitä TV-anturi mediakeskuksen liitäntäpaneelin TV Sensor -liitäntään. TV Sensor -liitäntä on samantyyppinen ja lähellä infrapunalähettintä ja Serial Data -liitäntöjä. TV Sensor -liitäntä on yläosassa
  2. Varmista, että televisioon on kytketty virta ja oikea tuloliitäntä on valittu
  3. Paina kaukosäätimen Asetukset-painiketta
  4. Paina alanuolipainiketta, kunnes TV Status (TV-tila) on valittuna
  5. Näytön oikeassa reunassa näkyy erilaisia tietoja. Katso kohtaa TV:n virtatila.
  6. Siirrä TV-anturin litteää puolta hitaasti television takana, kunnes television virran tila -kohdassa näkyy teksti on (käytössä).
  7. Kiinnitä TV-anturi tähän paikkaan teipillä
  8. Paina alanuolta, kunnes System Setup (järjestelmän asetukset) on valittuna, ja paina Enter -näppäintä
  9. Paina alanuolta, kunnes TV Power (TV:n virta) on valittuna
  10. Paina vasenta tai oikeaa nuolta, kunnes Automatic (Automaattinen) on valittuna
  11. Poistu asetusvalikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta
Huomautus: TV-anturi ei ole yhteensopiva plasma-, LCD- tai DLP-televisioiden kanssa.