CineMate® 120 -kotiteatterijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kaukosäätimen ohjelmoiminen

Järjestelmän yleiskaukosäätimellä voi ohjata muita laitteita, kuten kaapelidigisovitinta tai laitteeseen liitettyä Blu-ray-soitinta. Opi ohjelmoimaan yleiskaukosäädin ohjaamaan liitettyä laitetta.

Hallitse liitettyjä laitteita CEC:llä.

Järjestelmä tukee CEC (Consumer Electronics Control) -toimintoa, jonka avulla voit ohjata muita laitteita, jotka tukevat myös CE CJust -standardia, liittämällä ne  HDMI-liitäntään. Jos käytät CEC-tuotteita HDMI-liitännän kautta, kaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida. Varmista vain, että CEC on käytössä i nYour system menu ja valikoissa o Fall Connected Devices. Jotkin valmistajat viittaavat CEC:ään eri nimillä.

Liitettyjen laitteiden CEC-ohjauksen testaaminen

1. Järjestelmän teho
  2. Testaa TV:n hallinta katkaisemalla siitä virta. Voit myös testata toisen laitteen (esim. Kaapeli- tai Blu-ray-soitin), katkaise laitteesta virta ja kytke televisioon virta.
  3. Paina Bose-kaukosäätimessä sen laitteen painiketta, jota haluat ohjata (esim. TV TAI CBL-SAT). Jos CEC toimii, sekä laite että järjestelmä toimivat
  4. Kokeile muita yleisiä ohjausobjekteja (esim. kanava, opas, luku jne.).
    Huomautus: CEC ei ehkä ohjaa kaikkien laitteiden kaikkia toimintoja.

Ohjelmoi kaukosäädin.

Järjestelmä tukee CEC (Consumer Electronics Control) -toimintoa, jonka avulla voit hallita muita CEC-yhteensopivia laitteita liittämällä ne järjestelmään HDMI-liitännällä. Jos käytät CEC-tuotteita HDMI-liitännän kautta, kaukosäädintä ei tarvitse ohjelmoida. Varmista, että CEC on käytössä järjestelmävalikossa ja kaikkien liitettyjen laitteiden valikoissa. Jotkin valmistajat viittaavat CEC:ään eri nimellä.

Voit myös ohjelmoida kaukosäätimen ohjaamaan laitetta infrapunayhteyden kautta. Kaukosäätimen ohjelmoiminen ohjaamaan laitetta ohittaa CE Ccontrol o ftuon laitteen.
  1. Kytke virta lähdelaitteeseen, jota haluat hallita
  2. Etsi turska efor th eourc ebrand Universal Remote Device Codes -kirjasta
    Vinkki: Jos tarvitset koodikirjasen, etsi ja valitse tuote osoitteessa bose.com/supportja valitse sitten Downloads (Lataukset) -välilehti
  3. Pidä kaukosäätimen lähdepainiketta painettuna, kunnes kaikki kuusi lähdepainiketta palavat. Vapauta painike. Vain asianmukainen lähdepainike palaa
  4. Kirjoita sourc  ebrandin koodi
    Vinkki: Jos kaikki kuusi painiketta vilkkuvat kolme kertaa, syötetty koodi on virheellinen.  Yritä uudelleen
  5. Paina Volume + -painiketta
  6. Testaa yhteisten toimintojen lähde. Esimerkki:
    • Jos televisio on käytössä, paina kanavapainikkeita ja tarkista, näkyykö TV-valikko painamalla Menu -painiketta. Tarkista sitten, että nuolipainikkeilla selataan valikkoa
    • Jos kyseessä on kaapeli- tai satelliittiverkko, tarkista painamalla Guide -painiketta, näkyykö ohjain, ja valitse sitten i fthe rowing the rowing the guide
    • Tarkista Blu-ray-soittimissa , näkyykö valikko painamalla Menu- tai Guide-painiketta, ja tarkista, että nuolipainikkeet ohjaavat opasta
    • Jos kyseessä on pelijärjestelmä, tarkista, navigoi valikoissa nuolipainikkeilla
  7. Jos lähde vastaa yleisiin toimintoihin, tallenna asetukset painamalla Exit -painiketta.
Jos lähdekoodi ei vastaa, voit käyttää kaukosäädinkoodin skanneria lähdekoodin fin da-koodiin.
  1. Kokeile toista koodia painamalla Volume + -painiketta
    Vinkki: Jos kaikki kuusi lähdepainiketta vilkkuvat kolme kertaa, lähdekoodille ei ole lisäkoodeja .
  2. Testaa perustoimintojen lähde
  3. Toista tarvittaessa, kunnes lähde vastaa yleisiin toimintoihin
  4. Tallenna asetukset valitsemalla Exit (Lopeta).