Bose Soundbar 500

Myynnissä 2018–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kaukosäätimen ohjelmoiminen

Järjestelmän yleiskaukosäätimellä voi ohjata muita laitteita, kuten kaapelidigisovitinta tai laitteeseen liitettyä Blu-ray-soitinta. Opi ohjelmoimaan yleiskaukosäädin ohjaamaan liitettyä laitetta.

Lisävarusteen yleiskaukosäätimen ohjelmointi:

Huomautus: Ohjelmoitava yleiskaukosäädin on saatavissa tuotteen lisävarusteina. Laitteen mukana toimitettua kaukosäädintä ei voi ohjelmoida ohjaamaan muita laitteita.
  1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Settings (Asetukset) -kuvaketta icon oikeassa yläkulmassa.
    Vinkki: Jos näkyviin tulee jokin toinen tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon valitse haluamasi tuote vasemmasta yläkulmasta.
  2. Yleiskaukosäädin -osassa:
    • Valitse TV , jos haluat ohjelmoida järjestelmän ohjaamaan TV:tä.
    • Valitse Määritä , jos haluat ohjelmoida järjestelmän ohjaamaan muita laitteita (esimerkiksi Kaapelikotelo tai Blu-ray-soitin).
    • Liitä Soundbar Universal Remote -yleiskaukosäädin Soundbar-järjestelmään valitsemalla Lisäasetukset. Lisätietoja on kohdassa kaukosäätimen liittäminen järjestelmään.
      app screenshot

Mikä yleiskaukosäätimen otsikon alla valittu vaihtoehto on valittu?

Televisio

Määritä