3·2·1® GS -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kaukosäätimen ohjelmoiminen

Järjestelmän yleiskaukosäätimellä voi ohjata muita laitteita, kuten kaapelidigisovitinta tai laitteeseen liitettyä Blu-ray-soitinta. Opi ohjelmoimaan yleiskaukosäädin ohjaamaan liitettyä laitetta.

Kaukosäätimen ohjelmointi:

1. Käynnistä sekä järjestelmä että laite , jota haluat hallita
  2.  Siirry ohjelmointitilaan, kun ohjaus on käytössä:
    •  Jos kyseessä on televisio, paina samanaikaisesti Program -painiketta ja TV:n virtapainiketta kolmen sekunnin ajan, kunnes kaikki lähdepainikkeet palavat
    • Kaapeli- tai satelliittikoteloissa voit painaa samanaikaisesti Program -painiketta ja Guide -painiketta kolmen sekunnin ajan, kunnes kaikki lähdepainikkeet palavat
  3. Anna TV:n tai kaapeli-/satelliittivastaanottimen kaukosäätimen koodi. Jos lähdepainikkeet vilkkuvat nopeasti useita kertoja, syötetty koodi on virheellinen. Odota 10 sekuntia ja yritä uudelleen
    Vinkki: Jos tarvitset koodikirjasen, etsi ja valitse tuote osoitteessa bose.com/supportja valitse sitten Downloads (Lataukset) -välilehti
  4. Paina Program (Ohjelmoi) -painiketta ja testaa koodi. Jos se ei ohjaa devoc eor:ää, toimi seuraavasti merkin seuraavalla koodilla.