3·2·1® II -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2008

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kaukosäätimen ohjelmoiminen

Järjestelmän yleiskaukosäätimellä voi ohjata muita laitteita, kuten kaapelidigisovitinta tai laitteeseen liitettyä Blu-ray-soitinta. Opi ohjelmoimaan yleiskaukosäädin ohjaamaan liitettyä laitetta.

Kaukosäätimen ohjelmointi:

1. Käynnistä laite , jota haluat hallita
  2. Pidä kaukosäätimen lähdepainiketta (TV, CBL-SAT tai AUX) painettuna noin viiden sekunnin ajan, kunnes kaukosäätimen valo palaa
  3. Anna lähdekoodi: Kaukosäätimen valo vilkkuu jokaisen numeron syöttämisen jälkeen , kun se on kirjoitettu kokonaan. Jos koodi on väärä, valo vilkkuu kahdeksan kertaa , kun virta katkeaa. Jos näin käy, odota 10 sekuntia ja yritä uudelleen
    Vinkki: Jos tarvitset koodikirjasen, etsi ja valitse tuote osoitteessa bose.com/supportja valitse sitten Downloads (Lataukset) -välilehti
  4. Osoita kaukosäätimellä lähdettä ja paina Source  on/Off -painiketta
    Vinkki: Jos virtapainike toimii, kokeile muita painikkeita. Jos et voi hallita laitetta kokonaan, kokeile toista koodia.

TV-kanavan ohjauspainikkeen määrittäminen kaukosäätimessä:

1. Paina kauko-ohjaimen Edellinen - tai viimeinen -painiketta, kunnes kauko -ohjaimen valo vilkkuu ja näyttää nykyisen asetuksen: Yksi blin kfor TV (oletusasetus); kaksi vilkkuu CBL-SAT:ssä; thre vilkkuu AUX:ssä
  2. Paina painiketta, jolla haluat ohjata TV-kanavia (TV, CBL-SATtai AUX). Jos esimerkiksi järjestelmäkonsolin CBL  -SAT-liitäntään kytketty kaapelilaatikko i , valitse CBL-SAT. Kun painat kaukosäätimen CBL-SAT -painiketta, kuulet kaapeliäänen ja voit vaihtaa kanavaa
  3.   Tallenna asetus painamalla EXI tbuttto n.