3·2·1® GS -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

TV:n kuvasuhteen määrittäminen

TV:n kuvasuhde -asetuksen avulla voit säätää järjestelmässä toistettavan videon kokoa liitetyn TV-ruudun mukaan. Tämä on hyödyllinen ominaisuus vanhemmissa 4:3-televisioissa tai laajakuvatelevision zoomattaessa tai skaalattaessa kuvaa oikein.

TV:n kuvasuhteen määrittäminen:

1. Paina kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Selaa alaspäin ja valitse System Setup(järjestelmän asetukset) ja paina sitten Enter -painiketta
  3. Selaa alaspäin ja valitse DVD Setup(DVD-asetukset) ja paina sitten Enter -painiketta
  4. Selaa alaspäin ja valitse kuvasuhde
  5. Selaa oikealle ja valitse 4:3 (vanhemmat televisiot) Tai 16:9 (uudemmissa laajakuvatelevisioissa)
    Vinkki: Jos 4:3 on valittuna, määritä myös kuvamuoto . Lisätietoja on kohdassa Kuvamuodon muuttaminen
  6. Poistu  valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.