Lifestyle® 48 III -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2006–2007

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Lapsilukon määrittäminen

Käytönvalvonnan avulla voit estää käyttäjiä katsomasta elokuvia luokituksen perusteella. Voit estää luokittelemattomia levyjä valitsemalla Lukitse luokittelemattomat levyt tai lukita edellä mainitut levyt, jos haluat estää tietyn luokituksen ylittävät levyt. Nämä asetukset perustuvat DVD-levylle yleensä koodattuihin MPAA-luokituksiin.

Käytönvalvonnan määrittäminen:

Lapsilukko -asetukset perustuvat MPAA-luokituksiin, jotka koodataan dto-DVD-levyille. Voit määrittää luokituksia luokitelluille ja luokittelemattomille DVD-levyille.

DVD-levyjen lapsilukkoasetusten määrittäminen

Lukituslevyt, joiden luokitus on Abov , tukkivat DVD-levyt, joiden luokitus on suurempi kuin valittu luokitus.  Jos esimerkiksi edellä mainitut lukituslevyt on asetettu arvoon 5, vähintään 6-ikäisiä DVD-levyjä ei voi käyttää. Asetuksen valitseminen:
  1. Paina kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Siirry kohtaan DVD Lockja paina Enter -painiketta
  3. Kirjoita salasana o rcreate one
  4. Vieritä kohtaan Lukitse levyt, joiden ikäluokitus on yllä ,ja paina sitten Enter -painiketta
  5. Siirry haluamasi rajoitustason kohdalle
  6. Poistu  valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.

Luokittelemattomien DVD-levyjen lapsilukon määrittäminen

Lock Unrated Disc sSetting (Lukitse levy, jolle ei ole määritetty luokitusta) voi estää DVD-levyt, joiden luokitus ei ole käytössä. Asetuksen valitseminen:
  1. Paina kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Siirry kohtaan DVD Lockja paina Enter -painiketta
  3. Kirjoita salasana o rcreate one
  4. Paina Enter -painiketta
  5. Siirry kohtaan o tai pois
  6. Poistu  valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.

Motion Picture Association of America (MPAA) -luokitusjärjestelmä

Parental Control Setting MPAA Rating Audience Restriction
8   ei mitään
7 NC-17 Aikuiset yleisöt
6 R kypsät yleisöt
5   kypsää teiniyleisöä
4 PG-13 Teeenage-yleisöä
3 PG kypsät nuoret yleisöt
2   useimmat käyttäjäryhmät
1 G Yleistä