3·2·1® GS -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Lapsilukon määrittäminen

Käytönvalvonnan avulla voit estää käyttäjiä katsomasta elokuvia luokituksen perusteella. Voit estää luokittelemattomia levyjä valitsemalla Lukitse luokittelemattomat levyt tai lukita edellä mainitut levyt, jos haluat estää tietyn luokituksen ylittävät levyt. Nämä asetukset perustuvat DVD-levylle yleensä koodattuihin MPAA-luokituksiin.

Käytönvalvonnan määrittäminen:

Lapsilukon asetukset perustuvat DVD-levyille koodattuihin MPAA-luokituksiin. Voit määrittää luokituksia luokitelluille ja luokittelemattomille DVD-levyille.

DVD-levyjen lapsilukkoasetusten määrittäminen

Sallittu luokitus -asetus estää valitun luokituksen korkeammat DVD-levyt. Jos esimerkiksi luokitellun sis :n arvoksi on määritetty 5, DVD:t, joiden luokitus on 6 tai suurempi, estetään. Asetuksen valitseminen:
  1. Paina kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Siirry kohtaan System Setup(järjestelmän asetukset) ja paina Enter -painiketta
  3. Siirry kohtaan DVD Setup(DVD-asetukset) ja paina Enter -painiketta
  4. Siirry kohtaan lapsilukon asetuksetja paina Enter -painiketta
  5. Anna salasana tai luo se ja paina Enter -painiketta
  6. Vieritä sallituksi luokitukseksi dselect haluttu rajoitustaso
  7. Poistu  valikosta painamalla poistu-painiketta kolme kertaa.

Luokittelemattomien DVD-levyjen lapsilukon määrittäminen

Rajoita luokittelematon nimike -asetus voi estää DVD-levyt, joilla ei ole luokitusta. Asetuksen valitseminen:
  1. Paina kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Siirry kohtaan System Setup(järjestelmän asetukset) ja paina Enter -painiketta
  3. Siirry kohtaan DVD Setup(DVD-asetukset) ja paina Enter -painiketta
  4. Siirry kohtaan lapsilukon asetuksetja paina Enter -painiketta
  5. Anna salasana tai luo se ja paina Enter -painiketta
  6. Siirry kohtaan o tai pois
  7. Poistu  valikosta painamalla poistu-painiketta kolme kertaa.

Motion Picture Association of America (MPAA) -luokitusjärjestelmä

Parental Control Setting MPAA Rating Audience Restriction
8   ei mitään
7 NC-17 Aikuiset yleisöt
6 R kypsät yleisöt
5   kypsää teiniyleisöä
4 PG-13 Teeenage-yleisöä
3 PG kypsät nuoret yleisöt
2   useimmat käyttäjäryhmät
1 G Yleistä