Lifestyle® 38 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2006

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

ADAPTiQ-järjestelmän asetukset ja poistaminen käytöstä

Lue, miten voit ottaa ADAPTIQ-äänikalibroinnin käyttöön tai poistaa sen käytöstä. ADAPTIQ optimoi järjestelmän äänen huoneen akustiikan mukaan. Huoneen sisältö (esim. pinnat, huonekalut, matot jne.) vaikuttavat siihen, miten ääni kuuluu huoneessa. Kalibrointiprosessi mittaa huoneen ominaisuudet ja säätää järjestelmän ääntä sen mukaan. Jos järjestät huoneen uudelleen tai siirrät järjestelmän toiseen huoneeseen, kalibroi järjestelmä uudelleen.

ADAPTIQ-äänikalibrointijärjestelmän suorittaminen:

Varmista ennen aloittamista, että kaiuttimet on liitetty haluamaasi paikkaan.
  1. Aseta järjestelmäkonsolin ADAPTIQ-äänikalibrointipakkauksen levy 1
  2. Paina kaukosäätimen CD-DVD -painiketta
  3. Poista pyydettäessä levy 1 ja aseta levy 2. (Vihje: I fthe on-screen instructions do no atted on your TV, Varmista, että oikea TV-tulo on valittuna.)
  4. Liitä kehotettaessa ADAPTIQ-kuuloke keskusyksikön takana olevan AUX-osan Audio IN -liitäntöihin. (Jos laite on liitetty AUX-liitäntään, irrota se, kunnes kalibrointi on valmis)
  5. Aseta ADAPTIQ-kuulokkeet päähäsi. (Vihje: Varmista , että kuulokkeen L- ja R-kirjaimet ovat vasemman ja oikean korvan yläpuolella)
  6. Suorita kalibrointi näytön ohjeiden mukaisesti

Poista ADAPTIQ-järjestelmä käytöstä seuraavasti:

Nämä vaiheet poistavat ADAPTIQ-asetukset. Ota ADAPTIQ uudelleen käyttöön suorittamalla ADAPTIQ-asetuslevy uudelleen ja kalibroi järjestelmä ohjeiden mukaisesti.
  1. Paina kaukosäätimen tallennettu -painiketta. (Huomautus: Tämä on tarpeen vain ohjelmistoversioille, jotka ovat vanhempia kuin 02.01.01)
  2. Paina System (järjestelmä) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  3. Valitse Audio (Ääni) vierittämällä oikealle
  4. Siirry kohtaan ADAPTIQ
  5. Valitse nykyinen asetus vierittämällä oikealle
  6. Valitse pois vierittämällä ylös tai alas
  7. Paina järjestelmän konsolin Erase (Pyyhi) -painiketta.