Wave® SoundTouch® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2015–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Torkkutoiminnon käyttäminen

Torkkutoiminnon avulla voit keskeyttää herätysäänen soimisen tietyn ajan ennen hälytyksen jatkamista. Lue, miten torkkutoimintoa käytetään.

Ota torkkutoiminto käyttöön, poista se käytöstä tai säädä sitä.

Ota torkkutoiminto käyttöön

Kosketa ylintä tof -laitetta tai paina kaukosäätimen Sleep -painiketta. SNOOZ Etulee näyttöön torkkuajan ajaksi, joka on 10 minuutin sby-oletus.

Torkkuhälytyksen ohittaminen

Pidä radion yläosaa painettuna 2 sekunnin ajan tai paina kaukosäätimen virta (Stop Alarm) -painiketta.

Torkkuajan keston muuttaminen

1. Paina kaukosäätimen Alarm Setup (hälytyksen asetukset) -painiketta, kunnes -SETUP MENU (ASETUKSET-VALIKKO) tulee näkyviin järjestelmän näyttöön
  2. Paina Tune/MP3 > -painiketta, kunnes TORKKU- 10 min tulee näkyviin
  3.   Muuta aikaa painamalla Time – - tai Time + -painikkeita n äs öoz eduratio   nin 10 minuutin välein välillä 10 - 60 minuuttia
  4. Poistu asetusvalikosta painamalla hälytyksen asetuspainiketta.