Wave®-musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2004–2012

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Torkkutoiminnon käyttäminen

Torkkutoiminnon avulla voit keskeyttää herätysäänen soimisen tietyn ajan ennen hälytyksen jatkamista. Lue, miten torkkutoimintoa käytetään.

Torkkutoiminnon tai torkkutoiminnon keston muuttaminen.

Herätyksen torkkutoiminto

Paina hälytyksen soimisen aikana kaukosäätimen Sleep -painiketta. TORKKUTOIMINNON keston AJAKSI NÄYTÖSSÄ näkyy SLEEP (SLEEP), joka on 10 minuutin sby-oletus.

Muuta torkkuajan kestoa

1. Pidä kaukosäätimen Alarm Time (hälytyksen aika) -painiketta painettuna, kunnes -SETUP MENU (ASETUKSET-VALIKKO) tulee näkyviin systDisplay-näyttöön
  2. Paina Tune > -painiketta, kunnes TORKKUTOIMINTO tulee näkyviin
  3.   Muuta aikaa painamalla Time – - tai Time + -painikkeita duratio nin 10 minuutin välein välillä 10 - 60 minutes
  4. Odota 10 sekuntia  , kunnes valikko tulee näkyviin.