Bose Sleepbuds™ II

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Torkkutoiminnon käyttäminen

Torkkutoiminnon avulla voit keskeyttää herätysäänen soimisen tietyn ajan ennen hälytyksen jatkamista. Lue, miten torkkutoimintoa käytetään.

Herätyksen torkkutoiminto.

Android-laitteet

Kun  nukut räntänystyrösi, Android -laitteen lukitusnäyttö tulee näkyviin:
  1. Vedä notificatio -painiketta hieman alaspäin
  2. Torkkutoiminto napauttamalla -painiketta.

Apple-laitteet

Kun  olet leunisilmut päällä, näkyviin tulee ilmoitus Apple-laitteesi lukitusnäytöstä:
  • O nlaitteet, joissa on S -Force touch -toiminto, pakota koskemaan ilmoitusta, jotta Snooze-painike tulee näkyviin. Torkkutoiminto napauttamalla -painiketta
  • Muissa laitteissa voit avata torkkupainikkeen pyyhkäisemällä ilmoitusta vasemmalle. Torkkutoiminto napauttamalla -painiketta