Wave®-radio

Myynnissä 1993–1994

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Hälytyksen asettaminen

Järjestelmässä on hälytys, joka voidaan määrittää hälyttämään tiettyyn aikaan. Opi ottamaan hälytys käyttöön tai pois käytöstä.

Herätysten asettaminen:

Herätys 1

1. Käännä järjestelmä
  2. Pidä hälytyksen asetuspainiketta painettuna , kunnes hälytys tulee näkyviin  1merkkivalo alkaa vilkkua järjestelmän näytössä
  3. Pidä hälytyspainiketta painettuna ja aseta hälytysaika painamalla säätöpainikkeita. Voit selata nopeammin pitämällä painikkeita painettuna

Herätys 2

1. Käännä järjestelmä
  2. Pidä hälytyksen asetuspainiketta painettuna ja paina samalla hälytystilanpainiketta kerran, jotta hälytyksen 2 merkkivalo alkaa vilkkua järjestelmän näytössä
  3. Aseta  hälytysaika painamalla säätöpainikkeita ja selaa nopeammin pitämällä painikkeita painettuna
    Vinkki: Jos säätöjä ei tehdä 10 sekunnin kuluessa hälytystilan painamisesta vaiheessa 2, järjestelmä poistuu hälytysasetustilasta

Hälytysten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä:

Herätys 1

1. Ei sinun tuotettasi
  2. Paina laitteen päällä Hälytystila -painiketta, kunnes haluttu alar mmod  enäkyy hälytyksen alla järjestelmän näytössä:
    • Musiikkimuistiinpanon kuvake ilmaisee  hälytyksen ääni
    • ääniaalto ico nilmaisee , että yksiääninen ääni on toinen hälytys ääni
    • Ei kuvaketta ilmaisee, että hälytys on poistettu käytöstä

Herätys 2

1. Ei sinun tuotettasi
  2. Paina laitteen päällä hiekkaa  Alarm SET -painiketta: Hälytys alkaa vilkkua näytössä
  3. Pidä hälytyspainiketta painettuna ja paina hälytystilan painiketta kerran: Hälytys  2 alkaa sinkoutua näyttöön
  4. Vapauta hälytyspainikeja paina hälytystilapainiketta , kunnes haluttu alar mmod näkyy hälytyksen   2 yläpuolella järjestelmän näytössä:
    • Musiikkimuistiinpanon kuvake ilmaisee  hälytyksen ääni
    • ääniaalto ico nilmaisee , että yksiääninen ääni on toinen hälytys ääni
    • Ei kuvaketta ilmaisee, että hälytys on poistettu käytöstä

Hälytysten asettaminen:

Huomautus: Herätyksen asettaminen edellyttää, että kellon on oltava laitteen näytössä, ei herätysaikaan.

Hälytyksen asettaminen 1

Valitse hälytysääni
  1. Katkaise laitteesta virta
  2. Paina toistuvasti Alarm Mode (Hälytystila ) -painiketta, kunnes haluamasi äänen kuvake näkyy näytössä Alarm (hälytys) -kohdan alapuolella
    •  Amusic note ico nosoita , että radio soi
    •  Ääniaaltokuvake ilmaisee, että äänimerkki kuuluu
Radioaseman valitseminen (radiohälytykset)
  1. Pidä hälytyksen asetuspainiketta painettuna
  2. Paina esiasetuspainiketta sen aseman kohdalla, jonka haluat kuulla, kun hälytys kuuluu.
Valitse hälytyksen äänenvoimakkuus
  • Voit määrittää radiohälytysten äänenvoimakkuuden äänenvoimakkuuspainikkeilla
  • Jos haluat summerin hälyvän, kun hälytysääni kuuluu, käytä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeita.
Hälytyksen poistaminen käytöstä

Ota hälytys käyttöön tai poista se käytöstä painamalla virtapainiketta.

Hälytyksen asettaminen 2

Valitse hälytysääni
  1. Katkaise laitteesta virta
  2. Pidä hälytyksen asetuspainiketta painettuna ja paina samalla hälytystilan painiketta: Hälytys 2 vilkkuu näytössä
  3. Vapauta hälytys asetettu
  4. Paina toistuvasti Alarm Mode (Hälytystila ) -painiketta, kunnes haluamasi äänen kuvake näkyy   näytössä Alarm 2-kohdan yläpuolella.
    •  Amusic note ico nosoita , että radio soi
    •  Ääniaaltokuvake ilmaisee, että äänimerkki kuuluu
Radioaseman valitseminen (radiohälytykset)
  1. Kun laitteen näytössä vilkkuu hälytys 2, pidä hälytyksen asetuspainiketta painettuna
  2. Paina esiasetuspainiketta sen aseman kohdalla, jonka haluat kuulla, kun hälytys kuuluu.
Valitse hälytyksen äänenvoimakkuus
  • Voit määrittää radiohälytysten äänenvoimakkuuden äänenvoimakkuuspainikkeilla
  • Jos haluat summerin hälyvän, kun hälytysääni kuuluu, käytä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeita.
Hälytyksen poistaminen käytöstä

Ota hälytys käyttöön tai poista se käytöstä painamalla virtapainiketta.