Wave® SoundTouch® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2015–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Hälytyksen asettaminen

Järjestelmässä on hälytys, joka voidaan määrittää hälyttämään tiettyyn aikaan. Opi ottamaan hälytys käyttöön tai pois käytöstä.

Herätysten asettaminen:

Vinkki: Kun hälytys on käytössä, hälytysaika (hälytysaika) näkyy järjestelmän näytön oikealla puolella.
  1. Paina kaukosäätimen Alarm Setup (hälytyksen asetukset) -painiketta:  Hälytyksen 1 aika näkyy järjestelmän näytössä ja Vilkkuu yllä olevassa NÄYTÖSSÄ
    Vinkki: Jos säätöjä ei tehdä 10 sekunnin kuluessa, järjestelmä sulkee hälytysasetukset
  2. Aseta  herätysaika painamalla Time – - tai Time + -painikkeita tai selaa nopeammin pitämällä painikkeita painettuna
  3. SELEC -Tan-hälytysääni:
    Huomautus: AUX in - tai Bose-liitäntään liitetyt laitteet tai lisävarusteet yhteyden kytkentöjä ei voi valita hälytysääneksi
    1. Jos haluat kuulla summerin (oletusasetus), paina Sleep (summeri) -painiketta
    2. Jos haluat kuunnella SoundTouch-esiasetuksen, paina SoundTouch -painiketta ja sitten pikavalintapainiketta (1 - 6).
    3. Kun haluat kuunnella radiota, paina ensin radiopainiketta ja sitten pikavalintapainiketta (1 - 6).
    4. Jos haluat kuulla CD-levyn, paina CD -painiketta ja valitse  raidan numero painamalla SEEK/Track-painikkeita
  4.   Aseta äänenvoimakkuus painamalla äänenvoimakkuuden lisäys- tai vähennyspainikkeita hälytyksen äänenvoimakkuus
  5. Paina hälytyksen asetuspainiketta .  Hälytyksen 2 aika näkyy systdisplay - ja -näytössä Vilkkuu alla  OLEVASSA KUVASSA
  6. Toista vaiheet 2 - 4 t Oset Alarm 2
  7.   Poistu hälytyksen asetuksista painamalla hälytyksen asetuspainiketta
Huomautus: Hälytysääni kuuluu järjestelmän kaiuttimista, vaikka kuulokkeet olisi liitetty.

Hälytysten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä:

Ota hälytys 1 ja hälytys 2 käyttöön tai poista ne käytöstä painamalla kauko-ohjaimen Hälytykset-osiossa painikkeita 1 ja/tai 2. Kun toiminto on käytössä, herätysaika ja hälytysnumero (1 tai 2) näkyvät systisen näytön oikealla puolella .