Wave® SoundTouch® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2015–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Uniajastimen asetukset

Uniajastimen avulla järjestelmä sammuu automaattisesti, kun aika on kulunut. Lue, miten uniajastin otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä, ja kun se on käytössä, miten voit säätää aikaa, jonka kuluttua järjestelmän virta katkeaa.

Uniajastimen asettaminen:

Vihje: Kun uniajastin on käytössä, uniajastimen kuvake näkyy kellon vasemmalla puolella järjestelmän näytössä.
  1. Käynnistä järjestelmä
  2. Paina kaukosäätimen Sleep (Lepotila) -painiketta, jolloinJÄRJESTELMÄN näyttöön tulee SLEEP - 30 min
    Huomautus: Joidenkin omistajien oppaassa saattaa olla virheellinen tila, jossa järjestelmä muistaa viimeisimmän uniajastimen asetuksen. Asetus palaa kuitenkin 30:een käytön jälkeen.
  3. Valitse aika painamalla Sleep (Lepotila) -painiketta toistuvasti 10–90 minuuttia 10 askelin
  4. Odota 10 sekuntia, että valikko sulkeutuu.